fbpx

Bizz Zolutions

Case Study:
Sådan vækstede
Bizz Zolutions deres forretning!

”Jeg må indrømme at resultaterne har været yderst acceptable”
– Christian Mark

På Havnegade i København K, ligger konsulenthuset Bizz Zolutions. Virksomheden blev stiftet af iværksætteren Christian Mark, med en ideologi om at automatisere virksomheders drift, ved hjælp af det rette software.

I dag beskæftiger de omkring 30 konsulenter, der rådgiver virksomheder om blandt andet supply change management, og de har igennem tiden, lavet mere end 1.000 implementeringer af regnskabssystemet e-conomic.

Koden skulle knækkes

Vi var dog overbeviste om, at koden kunne knækkes, så vi gik hjem i tænkeboks – hvordan skaffer man kunder online, til en ydelse virksomhedsejere ofte betaler +100.000 kr for.

Beslutningsprocessen hos en sådan kunde er derfor typisk lang, og kunderejsen ligeså.

Vi konkluderede hurtigt at alm. FB-annoncer, ikke direkte ville skaffe Christian de kunder han ønskede.

Vi vendte derfor retur til Christian, og præsenterede en oplæg, som indeholdte at han skulle afholde et ugentligt webinar, hvor virksomhedsejere gratis kunne tilmelde sig.

Han kunne derved få muligheden for at vise sine kompetencer frem, og vise potentielle kunder værdi.

Direktøren er også på Facebook.

14 dage efter vores første møde, var vi i luften med et webinar, og efterfølgende har der været over 40 tilmeldinger ugentligt, for en lead-pris helt ned til 17 kr, på de bedst performede annoncer.

Efter webinarene, ringede Christians konsulenter kunderne igennem, og hvad der startede som en Facebook-annonce, endte med en kundedialog omkring optimering af en større dansk virksomhed.

Flere kundemøder

Ugentlige
deltagere på
webinare

Lavere pris pr. lead

Hvordan greb Ducklas opgaven an?

ANNONCEOPTIMERING

De daværende annoncer blev analyseret, for at finde ud af hvorfor de ikke performede tilfredsstillende. Dernæst, blev en video produceret som nyt content til annoncerne. Herefter analyserede vi os frem til, at skræddersyede billeder til hvert webinar var mere effektive.

MÅLGRUPPEOPTIMERING

Efter at have testet flere forskellige målgrupper, har vi fundet frem til nogle kernemålgrupper der performer bedst. De er mere specifikke og giver derfor en højere kvalitet af de leads som kommer ind. Efter at have testet målgruppe tester vi de specifikke budskaber, for at se om der er et match.

SKÆR DÅRLIGE PERFORMERS FRA

Bizz Zolution startede deres samarbejde med Ducklas Media i august 2020. Vi blev enige om, at ugentlige webinarer ville være en god idé til deres specifikke målgruppe. Første uge resulterede i gennemsnit på 108,7 kr. pr. webinar lead og efter en måned fik vi sænket prisen til 32,70 kr. pr. lead. Stikprøver viser at de generede leads er af høj kvalitet og relevante.
I dag kører deres bedst performende annonce helt nede på 15,26 kr.!

NYE MULIGHEDER

Selvom vi har fundet en effektiv annonce variation, har vi ikke stoppet jagten på en muligvis bedre variation. Derfor tester vi fortsat nye versioner, for hele tiden at forbedre resultatet. En test viste eksempelvis, at annoncer med iøjnefaldende farver performede væsentligt bedre end andre annoncer

Skal vi hjælpe dig med optimering af din marketing? 

“Godt arbejde, det har vi aldrig selv haft succes med. Det sætter jeg stor pris på!”

Christian Mark har gennem et andet firma arbejdet med et andet marketingsbureau, som skaffer dem webinarer og downloads af cases, men fortæller at han er overrasket over at Ducklas Media allerede nu har kunne skaffe Bizz Zolutions konkrete leads på deres kampagner.

Jeg sætter også pris på at I sidder her nu, og er så forberedte som I  er – I har allerede planlagt dagens agenda
– Christian Mark, Bizz Zolutions.

Ducklas Media tager gerne ud til vores kunder i forbindelse med statusmøder og nye tiltag. Med respekt for vores kunders travle hverdag, sørger vi altid for at gøre det kort og brugbart for begge parter. 

En succesfuld historie

Bizz Zolutions sælger software integrationer, og har derfor opdaget at det er et virkelig svært produkt at sælge, da deres marketers har haft svært ved at italesætte det.

“Jeg synes at samarbejdet har været en succesfuld historie, for det er så svært at skulle køre b2b markedsføring på platforme som facebook og instagram. Folk tror jo, at det aldrig kan lade sig gøres, men det kan det.” – Christian Mark, Bizz Zolutions.

Ducklas Media har fundet kreative veje til at formidle produktet til Bizz Zolutions målgruppe, således at det har skabt interesse og trafik. Desuden, har webinaret også kunne fungere som en smagsprøve på produktets egenskaber og informationskilde for mulige kunder.

Har du brug for hjælp på Facebook? Lad os tage en snak.

Bag om Bizz Zolutions

Bizz Zolution tilbyder komplette pakkeløsninger til netop deres kunders behov. De har sammensat de bedste branchepakker med dedikeret support og alle nødvendige applikationer. 

FACEBOOK ADS

Bizz Zolution anvender Facebook Ads til at nå nye målgrupper, og remarket til tidligere besøgende.

LEADS

Bizz har tidligere forsøgt sig med lead generering på Facebook. De betalte i gennemsnittet 281,61 kr. per download af deres cases. 

WEBINAR

Ducklas Media hjalp Bizz Zolutions med at opstate og promovere webinar. Bizz Zolutions har nu ugentligt 40 tilmeldte til deres Supply Management webinar. Bizz Zolution kører nu ugentlige webinarer med en møderate på +50%. 

FORRETNINGSUDVIKLING

Ducklas media ser ikke sig selv som et eksternt marketing led, men som en sparringspartner for dem som vi samarbejder med. Vi rådgiver om der, hvor vi ser vækstpotentiale selvom det måske omhandler produktudvikling eller virksomhedsstrategi.

RESULTATER

Bizz Zolution startede deres samarbejde med Ducklas Media i august 2020. Vi blev enige om, at ugentlige webinarer ville være en god idé til deres specifikke målgruppe. Første uge resulterede i gennemsnit på 108,7 kr. pr. webinar lead  og efter en måned fik vi sænket prisen til 32,70 kr. pr. lead. Stikprøver viser at de generede leads er af høj kvalitet og relevante. 

I dag kører deres bedst performende annonce helt nede på 15,26 kr.!

FREMTIDSPLANER

Samarbejdet største fokus og succes ligger lige nu på webinarene. Møderaten til webinarene er ca. 50%. Eftersom Bizz Zolution leverer software, har webinarene vist sig at være en succesfuld indgangsvinkel på målgruppen, da det giver dem en mulighed for at forstå produktet i dybden. 

Skal vi også hjælpe dig med Facebook Annoncering? Lad os tage en uforpligtende snak.