fbpx

CapLeasing

Case Study:
Hvordan CapLeasing vækstede med 18% på 3 måneder

CapLeasing er en etableret lesingforhandler & bilforhandler, der forhandler kvalitetsbiler, typisk i den tungere prisklasse. Ducklas Media begyndte at arbejde med strategisk med CapLeasing fra midt oktober 2020. Herfra varetog vi blandt andet deres Google- og Facebookkonto. 

Efter de første tre måneder, oplevede CapLeasing

Omsætning

Flere kundehenvendelser

Generel vækst

Bag om CapLeasing

Capleasing startede i 2013, og er et solidt og etableret brand indenfor salg og leasing af biler. De sælger og leaser primært til private, men er gearet til alle former bilhandel kva deres tætte samarbejde med deres finansieringspartnere.

FACEBOOK ADS

CapLeasing anvender Facebook Ads til at nå nye målgrupper, og remarket til tidligere besøgende.

GOOGLE ADS

Google Ads bliver hovedsagligt brugt til at bringe folk ind, der søger efter bestemte bilmodeler, samt remarketing via Display.

CONTENT

CapLeasing ligger et stort arbejde i at producere godt målgruppe-venligt materiale. De optager tit videoer og laver anmeldelser af biler og brands. 

EMAIL

CapLeasing indsamler email adresser, der informerer abonnenter om nye modeller de køber har købt hjem på lager.

Google

Ducklas overtog CapLeasings Google konto i starten af Oktober. Vi testede utroligt mange søgeord af, og lavede analyser af de mest efterspurgte modeller og biltyper. Udover en masse kundehenvendelser, blev CapLeasing og klogere på hvilke biler, de fremover skulle ligge større fokus på.

Hvordan greb Ducklas opgaven an?

SKÆR DÅRLIGE PERFORMERS FRA

Vores fokus lå i første omgang på at skære dårlige performere fra – dette gælder sig både søgeord der ikke skabte salg, men også generelle kampagner der enten var for dyre, eller ikke skabte nogle leads.

BUD JUSTERING

På Google kan du selv bestemme hvor meget du vil byde for et klik. Løbende justerede vi også budene op og ned for søgeord, alt efter deres performance.

ANNONCEOPTIMERING

Vi sørgede for at ingen annoncer, linkede til forsiden på CapLeasing.dk – generelt set den dårligst konverterende side. Alle annoncer blev rettet til at sende til de rette bil eller biltype.

NYE MULIGHEDER

Ved at lave en gennemgående søgeordsanalyse, spottede vi et par potentielle nye kampagner og søgeord, der kunne opsættes. Disse kampagner hjalp med at nå nye målrgupper.

RESULTATER

Efter de første tre måneder, formåede vi at generere mere end 203 kundehenvendelser. 

Dette opnåede vi i høj grad ved at optimere de eksisterende kampagner på annonce- og søgeordsniveau, samt bud- og budgetjusteringer.

FREMTIDSPLANER

Fremadrettet kommer vi også til gradvist at øge budgettet for de kampagner, der generere de mest relevante kundehenvendelser. Dette gøres løbende, i takt med at vi tester kvaliteten af de leads der kommer.

Har du brug for hjælp på Google? Lad os tage en snak.

Facebook

Ducklas overtog ligeledes ansvaret for CapLeasings Facebook annoncering. Facebook bliver benyttet til at ramme nye potentielle kunder, der ikke nødvendigvis kender til fordelen ved leasing. I nogle tilfælde, ramme en målgruppe der ikke aktivt er på udkig efter en bil. Her rammes den potentielle køber tidligt i processen.

Ligeledes bliver Facebook benyttet til at ramme tidligere hjemmesidebesøgende. Dette gøres via re-marketing. 

Hvordan greb Ducklas opgaven an?

KAMPAGNE- OG KONKURRENTANALYSE

Vi startede med at lave en analyse af alle de tidligere solgte biler, for at finde ud af hvilken retning vi skulle bevæge os fremadrettet, og hvad vi skulle holde os fra.
Vi lavede ligeledes en analyse af de nærmeste konkurrenters annoncer.

FORSIMPLET KONTO- OG KAMPAGNESTRUKTUR

I takt med at Facebook bliver smartere og smartere, bliver behovet for stærke kreativer også større. En forsimplet konto- og kampagnestruktur gør det nemmere for Facebook at gøre deres del af arbejdet, og nemmere for os som annoncører, at fokusere på det der rykker nålen.

UGC

Vi fandt hurtigt ud af, at bil-anmeldelser og vidoer af biler performede væsentligt bedre, end polerede bilbilleder.
Vi fik hurtigt sat gang i et større intitiativ, der opfordrer kunder til at tagge CapLeasing på Instagram, og sende billeder ind.

NYE INITIATIVER

Vi tester konstant nye tilgange, kampagner og annoncer af – nogle mere succesfulde end andre. Et af nøgleelementerne ved Facebook annoncering er, hele tiden at teste. Vi hviler aldrig på laurbærene, men har altid gang i tests, der kan tage over når performance begynder at dykke for vinderkampagner.

RESULTATER

Vi formåede at hæve omsætningen med 18%, på trods af CapLeasing stod midt i en corona-krise. Dette overskud kom blandt andet ved 74% flere kundehenvendelser.

En af nøglerne hele vejen igennem har været godt materiale og conent, der blender godt ind i folks newsfeed, og generelt ikke ligner en annonce så meget.

FREMTIDSPLANER

Et stort fokus i fremtiden bliver, at få producere endnu mere content. Konverteringsoptimering på CapLeasings hjemmeside er også på agendaen, da selv få procenters forøgelse har store positive effekter på markedsføring, uden nogen direkte ændringer i kampagner eller annoncer.

Vi begynder også allerede nu på at forberede os til at sommerbilerne skal på vejene, og at få så meget kvalificeret trafik ind på siden som muligt, fra så mange kanaler som muligt.

Projektansvarlig på CapLeasing er
Steffen Witterseh

SW@ducklas.dk
+45 30 25 29 85

Skal vi også hjælpe dig med Facebook Annoncering? Lad os tage en uforpligtende snak.