fbpx

Kreativitet

”Content is king”

Vi har en lang række succeshistorier, hvor det direkte kan dokumenteres, at god content, grafik og produktbilleder, er en altafgørende faktor, for at skabe en succesfuld virksomhed.
Vi er eksperter i at se muligheder, og at skabe inspirerende content, der passer til netop jeres virksomhed, samt målgruppe.

I samarbejde med en kunde

Mød Felix Smith!

Sammen med virksomheden Light By Juul var vi på besøg hos journalisten Felix Smith. Vi har hjulpet denne virksomhed med at opbygge sit brand, visuelle identitet på en skalerbar it-platform. Platformen er opbygget med en avanceret forhandlerportal, integreret direkte med deres økonomiprogram igennem et API.

Hvorfor er godt content vigtigt?

Godt, professionelt content får dig og din virksomhed til at fremstå meget mere troværdig, og kan cementere jer som en autoritet i jeres branche.

Se mere her
DET VISUELLE

Visuelt indhold er vigtigt da vores hjerne bearbejder det 60.000 gange hurtigere end tekst. Vi opfatter hurtigere meningen og budskabet via det visuelle, og søger derefter efter flere informationer i det skriftlige. 

KOMMUNIKATION

Det skriftlige holder læseren interesseret. Det er her den potentielle kunde kigger lige efter det visuelle. En god tekst afgør, om budskabet når læseren. Det er vigtigt at teksten er knivskarp, let at læse og fængende. 

MÅLGRUPPEN

Det visuelle og skriftlige skal helt simpelt være interessant og brugbart for målgruppen. Derfor er det altafgørende at forstå målgruppen, dets behov og deres udfordringer, for at kunne lave indhold som hjælper dem.

Merser Pumps

Vi sørger for at få skabt visuel ccontent af høj kvalitet til hjemmesider, nyhedsbreve, sociale medier og andre relevante platforme.
Kombinér det visuelle med det skriftlige, for at ramme din målgruppe bedst muligt. Vi hjælper dig med at skrive en fængende og brugbar tekst, som passer til netop dit brand!

Skal vi hjælpe dig med content?