fbpx

Ducklas Super Cloud

Hosting? Lad mig være fri!

Lad os håndtere det hele for dig!

cloud? Hosting? Er der overhovedet nogen der forstår hvad det betyder? Det er noget med at det hele er opbevaret et sted i skyerne. Altså, jeg behøver ikke at forstå det og det behøver du heldigvis heller ikke. Vi er så heldige at der render en flok nørdede og geniale ingeniører rundt herinde i Ducklas. De tager sig gerne af det hele for dig, så din hjemmeside er trygt opbevaret her hos os. Lad dem hygge sig med det – så kan vi bruge tiden på så meget andet.
Er du endda en af de helt oldschool typer, som har en fysisk server stående, så kan du glæde dig over at slippe af med den brummende rædsel – vi smider det i skyen for dig!

Vi har ressourcerne!

Vi sikrer dig en høj ydeevne og sikkerhed. Vores eksperter overvåger din hjemmesides oppetid – så du er beskyttet imod virus og malware angreb. Desuden sørger for at tage backup af din hjemmeside 4 gange dagligt.

Oppetid

Daglige backups

NVMe SSD

Hvad er det?

Vi sikrer dig en høj ydeevne og sikkerhed. Vores eksperter overvåger din hjemmesides og sikre sig den altid er oppe – og så er du er beskyttet imod virus og malwareangreb.

Desuden sørger vi for at tage backup af din hjemmeside 4 gange dagligt – det vil sige at du aldrig kan miste mere end de sidste seks timer på serveren!

Det vil sige, at din hjemmeside kommer over i Ducklas SuperClouds server, hvor vi opbevarer alle vores kunders websites efter ønske. Ducklas SuperCloud er dog meget mere end bare opbevaring af din hjemmeside. Vi sørger for din sikkerhed, email-hosting, domæne-registrering, website builder og grundlæggende hardware.

Kontakt os for at høre meget mere!Er du forvirret, og træt af bøvl? Vi skal nok klare det hele for dig! 

Jeg vil høre mere!

Vi står for din sikkerhed!

Det er vigtigt at al kommunikation mellem dine kunder og din hjemmeside er krypteret, så de ikke kan stjæles af eksterne parter. Data såsom e-mails, passwords, personfølsomme data og betalingsoplysninger vil blive sikret og krypteret gennem SSL certifikater, som er en del af Ducklas SuperCloud abonnementet.

Man kan se, om en hjemmeside er sikret med SSL ved at der blandt andet er en lille hængelås foran web-adressen. DU har sikkert oplevet at besøge en hjemmeside, hvor du bliver mødt at en advarsel om siden er usikker – Det skyldes bla. manglende kryptering. Så ikke nok med at din data ikke er sikret, så mister du også kunder og omsætning, fordi bla. Google ikke prioritere hjemmesider, der ikke er krypteret!

Uden den nødvendige viden og ekspertise, kan SSL hurtigt blive et problemtaisk og uoverskueligt projekt at tilføje sin hjemmeside. Derfor gør vi det gerne for dig!

Kontakt os

Personificeret e-mail?

Skal e-mailen som du lavede en sen søndag aften skiftes ud med noget mere professionelt? Vi har din ryg!

En personificeret firma e-mail fremstår mere professionelt, og skaber et troværdigt image overfor dine kunder. I en korrespodance vil en virksomheds e-mail opbygge mere tillid mellem dig og din modtager. Slip af med e-mails der slutter på Gmail eller Hotmail og få i stedet netop det der giver mening for dig.

Dette burde derfor være et af de første skridt et firma tager – hvis ikke, så får du nu mulighed for en personificeret e-mail til netop dit erhverv gennem dit Ducklas SuperCloud abonnement.

Cool – Lad mig høre mere!

Nu alt det kedelige!

Da jeg spurgte vores nørder hvad det her egentligt betød?
”Vores servere er F****** awesome, og har regnekraft nok til at flytte en Fiat Punto!”

Dette er bare nogle af fordelene:

Gratis SSL certifikater
10GB NVMe SSD
2000GB trafik/mo.
Daglig backup
PHP 7.1+ og MariaDB 10.x
Cronjobs
Ubegrænset MySQL databaser
IMAP + POP3 + SMTP
LiteSpeed web server
HTTP2/3 support
Brotli/QUIC/TLSv1.3 support
Webmail
Justerbar PHP indstillinger
SSH Adgang

OKAY – JEG ER SOLGT!

Vi kan godt forstå du gerne vil igang – Så nemt er det!

Skal du også have sikret din hjemmeside 99% oppetid og 4 daglige backups? Og du ligeledes slipper du for bekymringerne om virus- og malware-angreb. Vi overvåger din hjemmeside på vores egne servere – således at du ikke behøver at bekymre dig om noget. 

Hvad skal du gøre?

Ducklas Super Cloud’s nørdede eksperter vil så gerne gøre det hele for dig – så skal vi ikke bare lade dem om det hele?

GRATIS OPRETTELSE

Du skal ikke tænke på ekstra gebyrer i forbindelse med opretterelse. Det ordner vi! Det eneste du skal gøre, er at kontakte os – resten klarer vi. 

VI FLYTTER ALT FOR DIG!

Vi forventer ikke, at du bruger et eneste minut på at flytte data fra din nuværende server over til vores. Så kan du bruge tiden på så meget andet!

INGEN BINDING!

Ducklas Super Cloud abonnementet afregnes kvartalvis, og sikrer din hjemmesides oppetid samt data. .