fbpx

Markedsføring


Vi har mange års erfaring med data-drevet annoncering!

Vi har samlet et team af personer, med mange års erfaring i online-annoncering. Alt, hvad vi foretager os, sker på baseret på vores data. Vi er 100% data-drevet, og arbejder med et fokus på performance-baserede annoncer! Samtidig hjælper vi dig med at opbygge din online-identitet, udvikle og gennemteste dine annoncer, og være med jer igennem jeres vækstkurve. Ved hjælp af de rette værktøjer, leverer vi nøjagtige rapporter, hvor du nemt får indblik i, hvordan dine annoncer performer.

Hvordan arbejder vi?

Uanset om der er tale om mikro justeringer eller der er behov for at vende skuden fuldstændigt rundt – Så er vi klar til at hjælpe din virksomhed på rette vej! Læs mere om, hvordan vi arbejder med en kombination af data og content, for at åbne nye muligheder i din virksomhed.
– Rasmus Henningsen, Senior Consultant

Læs mere

Interesseret i at høre mere?

Kontakt os her!

En case vi er stolte over!

SimplyPoster er en dansk virksomhed, der sælger plakater og rammer online. Vi overtog markedsføringen fra et tidligere bureau, og ændrede strategien markant. Resultaterne ændrede sig ligeledes, og SimplyPoster vækstede med 152% på 2 måneder.

Læs mere
Vi hjælper dig med dit content!

Din annoncering bliver aldrig optimal, uden
godt content!

Se udsnit af eksempler på content vi har lavet!

Se mere

Skal vi øge omsætningen i din forretning?