fbpx

Milas Jewellery

“YES WE CAN!!”
 
– Minna Lund
Indehaver Milas Jewellery

I Kompagnistræde, en lille hyggelige sidegade til Strøget i København K, finder du Milas Jewellery. Butikken ejes af Minna Lund, som i mange år har været et kendt ansigt, under navnet ‘Gulddamen’. 
Minna er kendt for at producere unikke smykker af højeste kvalitet, til gode priser. 

En smuk butik, der helt klart er et besøg værd!

RESULTAT; ROAS på 13,79
(Gennemsnit afkast på annoncer)

Træt af konsulenter! 

Da vi første gang stiftede bekendskab med Milas, var hun træt af ‘smarte konsulenter’. Hun følte at hun igennem tiden har brugt oceaner af ressourcer på konsulenter, der ikke havde skabt værdi. Hun havde få år forrinden betalt en masse penge for en hjemmeside, samt et marketingsbureau – Men det havde ikke rigtigt ført nogle steder hen, hendes omsætning lå stadig udelukkende i den fysiske butik – Måske køber folk bare ikke eksklusive smykker online?

Held ikke vand i et hullet badekar!

Trods at Milas producerede og solgte eksklusive smykker, og leverede en kundeservice der var i top, kom der simpelthen ikke nok ordrer online. Hjemmesiden havde mange besøgende, dog var der meget få der købte. 

Da vi fik til opgave at skulle markedsføre Milas.dk, var vores krav soleklart – Før vi kunne løfte opgaven, forlangede vi at lave en helt ny hjemmeside, som vi vidste kunne konvertere optimalt. 

Minna kunne hurtigt se vores pointe, og vi gik igang. Under én måned efter, stod vi klar med en hjemmeside, som var klar til at gå i luften!

Allerede fra første dag, kunne der ses en markant forskel – Èn af Minas medarbejderede ringede med sætningen; ”Hvad har i lavet, det vælter ind med ordrer, vi kan knap nok følge med!”

Højere konvertering af besøgende

ROAS
(Afkast på annoncer)

Hvordan greb Ducklas opgaven an?

“Din hjemmeside er noget møg, sagde de, og det vidste jeg jo godt, og har længe haft en følelse af at der var en prop i systemet i min webshops.
Ducklas leverede analysen, og kuren.
For en kreativ sjæl uden megen teknisk indsigt er det en kæmpe gave når folk som steffen og hans team rykker ind og tager over.
Det har fra ende til anden været så inspirerende, lærerigt og trygt at arbejde sammen med Ducklas om mine nye hjemmesider og webshop!”
– Minna Lund, Indehaver Milas Jewellery

ANNONCEOPTIMERING

Ducklas Media har altid stort fokus på annonceoptimering. Selvom annoncen performer på et givent tidspunkt, så er det ikke ensbetydende med at den fortsætter sådan. Desuden ved man aldrig, om det er muligt at kreere en helt ny annonce som performer bedre. Ducklas Media har brugt udtalelser fra kunder og user-generated content i en stor del af vores ever-green kampagner, som har genereret halvdelen af omsætningen.

MÅLGRUPPEOPTIMERING

Grundet Minnas stærke tilstedeværelse på de sociale medier, var det muligt at køre retargeting kampagner på tidligere besøgende, der havde vist interesse for virksomheden og dets produkter. Retargeting målgruppen resulterede i stor succes, og derfor var det primære fokus på fortsat at få folk tilbage på hjemmesiden. Løbende er andre målgrupper blevet testet, men ingen med bedre resultater end retargeting.

PROMOVEING TIL AKTIVERING

For at skabe aktivitet blandt målgrupperne, har vi løbende lavet promoverede opslag fra Milas Jewellery. Dette har især aktiveret remarketing audiences. 
Der kan være mange følgere som måske har interageret med Milas for flere måneder tilbage, men i tiden efterfølgende ikke har bemærket ham grundet algoritmer og trafik i feed. Man kan derfor promovere sine opslag og der igennem nå sin målgruppe.

SÆSONPRÆGEDE KAMPAGNER

Ducklas Media overtog alle marketings-aktiviteter fra d. 01/12. Fra den dato og frem til på skrivende tidspunkt, har vi skabt en ROAS på 13,79. Det vil sige, at hver eneste krone brugt på marketing bliver forøget til 13,79 kr. i omsætning. 

Skal vi hjælpe dig med optimering af din marketing? 

”YES WE CAN!!
Jeg ved godt at ordene er Obamas, men det synes også at være mottoet hos Steffen Og Ducklas. Man mødes med ærlighed, passion, og dygtighed hver gang.”

– Minna Lund, Indehaver Milas Jewellery

Stop op og lokaliser fejlen!

Denne case bekræfter hvor vigtig, en optimal og god hjemmeside er. Som tidligere beskrevet, nytter det ikke noget at fylde vand i et badekar, der er fuld af huller. Forstået sådan; At du kan sende nok brugere til dit website, men hvis din shop ikke konvertere, får du ikke salg. Det nytter derfor ikke at hæve antallet af besøgende, men derimod starte med at optimere dit website. 

Skal vi kigge på din hjemmeside?

Bag om Milas Jewellery

I 1997 flyttede Milas Jewellery ind i Kompagnistræde 8 i København K.
I hjertet af København ligger butikken, fint placeret imellem de smukke gamle huse i Dronningens smukke by, et sted Minna beskriver som det bedste sted i verden.
”Jeg elsker vores by, og føler mig heldig og privilegeret hver eneste dag, jeg cykler herind og sætter nøglen i døren til min elskede guldbutik.”

SÆSON KAMPAGNER

Igennem samarbejdet med Milas blev vi enige om at give udvalgte sæson-prægede kampagner et ekstra fokus. Dette resulterede i et julesalg, som skabte en ROAS på 13. Det vil sige, at for hver eneste krone, der blev brugt på marketing, genererede vi 13 kr.

FORRETNINGS-UDVIKLING

Ducklas media ser ikke sig selv som et eksternt marketing led, men som dedikeret sparringspartner for de virksomheder vi samarbejder.

Vi rådgiver om der, hvor vi ser vækstpotentiale uanset om det er vedrørende kampagner eller forretningsstrategi.  

RESULTATER

I en kombination af organisk og paid feed har det været muligt at opnå en ROAS på 13,79. Dette har indebåret en marketingstrategi hvor konstant optimering af annonce og målgruppe har været i fokus. 

FREMTIDSPLANER

Milas åbner nu op for MbyMilas.dk, som er et frisk pust til herresmykker. Konceptet er klar, hjemmesiden er færdig, og Minna glæder til at åbne op!

Det bliver spændende!

Skal vi også hjælpe dig med Facebook Annoncering? Lad os tage en uforpligtende snak.